LOVE IBIZA VERKOPEN IN JOUW WINKEL?

Ben je al klant bij ons? Klik dan hier om naar de wholesale website te gaan!

Over Love Ibiza

De naam geeft het al een beetje weg, maar WIJ HOUDEN VAN IBIZA! De unieke sfeer, kleurrijke stijl en vrijheid die het eiland uitstraalt is een ware inspiratie voor onze productdesigns. Esther Driessen zette Love Ibiza in 2014 op vanuit haar liefde voor het creeëren van prachtige accessoires en sieraden die haar liefde voor Ibiza reflecteren. Het merk is door de jaren heen opgepikt door consumenten en retailers wereldwijd. Momenteel heeft Love Ibiza een globale en duurzame wholesale klantenbestand opgebouwd en dit is nog steeds groeiende.

Collecties
Love Ibiza ontwerpt, produceert en lanceert het gehele jaar door nieuwe items. Met de start van elk seizoen verschijnt een nieuwe collectie en deze worden tussentijds vaak nog wat uitgebreid. Onze main studio is gevestigd in Den Haag. We creeëren zelf additioneel marketingmateriaal van onze producten met professionele fotografie en modellen.

Wholesale
Love Ibiza focust hoofdzakelijk op wholesale activiteiten voor kapsalons, beautysalons, en lifestyle winkels (kledingwinkels, concept stores etc.). Onze klanten waarderen ons voor het creeëren van leuke items die goed in de smaak vallen bij hun eigen klanten. Er is een groeiende vraag naar meer designs en collecties, wat ons motiveert om steeds te blijven ontwikkelen. Onze wholesale klanten zijn vrij om onze visuals te gebruiken in combinatie met het logo.

Het bestel- en verzendproces
We voorzien in een online wholesale omgeving waar onze klanten de collecties inclusief inkoopprijzen kunnen ontdekken en bestellingen kunnen plaatsen. We bieden verschillende betaalmethoden aan, waaronder iDEAL, Mister Cash, Sofort en creditcards. Facturen worden per mail verstuurd. Nadat een bestelling is geplaatst en betaald, verzenden we deze binnen 3 dagen.

Hoe word je klant bij ons?
Graag ontvangen wij een aantal gegevens. Deze kun je invullen in het aanmeldformulier of per mail op info@wholesale-loveibiza.nl:
  • De naam van jouw winkel
  • Het kvk-nummer
  • Het btw-nummer
  • Contactpersoon, adresgegevens en telefoonnummer