ALGEMENE VOORWAARDEN

Download algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN LOVE IBIZA®

1. Prijzen
De op de website vermelde prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten.

2. Bestellingen
Zodra je een bestelling hebt gedaan ontvang je per email een bevestiging.
In deze bestelling zie je de producten incl. BTW en incl. verzendkosten. Je gaat
akkoord met een digitale factuur.

3. Betalingen
Je kunt met Ideal, Paypal, Sofort, Bancontact, Mastercard betalen.
Ideal is de meest gekozen betaalwijze, bij deze betaalmethode kun je veilig en direct de betaling afhandelen via de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

4. Voorraad
Het kan voorkomen dat een product niet op voorraad is en dit niet goed in de shop is vermeld. We zullen je dit z.s.m. laten weten en indien mogelijk het product spoedig bestellen. We vragen je uiteraard ook of je een alternatief zou willen ontvangen of je geld terug wilt.

5. Verzending
Alle verzendingen gaan via PostNL en soms met Fedex. 

6. Levering
Love Ibiza streeft ernaar alle bestellingen uiterlijk binnen 3 dagen na ontvangst van de betaling te versturen. Mocht hiervan om een bepaalde reden worden afgeweken dan laten we dit z.s.m. weten via email. Love Ibiza is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte artikelen door PostNL.

7. Retourneren
Wanneer je niet tevreden bent met het door jouw bestelde artikel en je wilt het retourneren, kun je contact opnemen door een email te sturen naar info@loveibiza.nl onder vermelding van je ordernummer en de reden van retournering. Items gekocht in de sale kunnen niet worden geretourneerd.
Het product dient ten alle tijden onbeschadigd en in de originele verpakking binnen 14 dagen te worden teruggezonden, verzendkosten zijn voor eigen rekening.

8. Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en communicatie met de klant. De gegevens zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

9. Copyright/Merkenrecht
Love Ibiza is een gedeponeerd merk. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van deze website mag worden gekopieerd opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Love Ibiza.

10. Bedrijfsgegevens
Love Ibiza is onderdeel van de Estudio holding en is ingeschreven in het handelsregister te Den Haag, onder KVK-nummer: 27252104.
BTWnr: NL002042729B19
ING bankrekening: NL96INGB0006554716
Contact gegevens:
Love Ibiza HQ
Damlaan 27
2265 AL Leidschendam
The Netherlands
Telefoon: 00316-22858816

11. Wijzigingen Algemene Voorwaarden
Love Ibiza houdt zich het recht voor, indien nodig, om de algemene voorwaarden te wijzigen.

Love Ibiza besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op de website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.