Top

ALGEMENE VOORWAARDEN WHOLESALE LOVE IBIZA

1.  Prijzen
De op de website vermelde prijzen zijn excl. BTW

2.  Bestellingen
Zodra je een bestelling hebt gedaan ontvang je per email een bevestiging.
In deze bestelling zie je de producten excl. BTW en excl. verzendkosten. Je gaat
akkoord met een digitale faktuur.

3.  Betalingen
Je kan met PAYPAL, iDEAL, Mister Cash betalen, bij deze betaalmethode kun je veilig en direct de betaling afhandelen via de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Het is ook mogelijk om vooruit te betalen. Na ontvangst van betaling worden de goederen verstuurd.

4.  Voorraad
Het kan voorkomen dat een product niet op voorraad is en dit niet goed in de shop is vermeld. We zullen je dit z.s.m. laten weten en indien mogelijk het product spoedig bestellen. Het is niet toegestaan onze produkten op markplaats of sites als Ebay te verkopen.

5.  Verzending
Alle verzendingen gaan via postNL.

6.  Levering
Love IBIZA streeft ernaar om alle bestellingen tussen 1 en 3 werkdagen na ontvangst van betaling te versturen. Mocht  hiervan om een bepaalde reden worden afgeweken dan laten we dit z.s.m. weten via email. Love IBIZA is niet aansprakelijk voor beschadigde of zoekgeraakte artikelen door PostNL.

7.  Retourneren
Wanneer je niet tevreden bent met het door jouw bestelde artikel en je wilt het retourneren, dan kun je contact opnemen door een email te sturen naar info@loveibiza.nl onder vermelding van je ordernummer en de reden van retournering.
Het produkt dient ten alle tijden onbeschadigd en in de originele verpakking binnen 14 dagen te worden teruggezonden, verzendkosten zijn voor rekening van de klant.

8.  Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en communicatie met de klant. De gegevens zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

9.  Copyright
Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van deze website mag worden gekopieerd opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Love IBIZA. Love Ibiza is een geregistreerd handelsmerk. Op het logo is een beeldmerk recht.

10. Bedrijfsgegevens
Love IBIZA is onderdeel van de Estudio holding en is ingeschreven in het handelsregister te
Den Haag, onder KVK-nummer: 27252104.
BTWnr: NL181946063B01
Bankrekening: NL96INGB0006554716
Bic code: INGBNL2A
Love Ibiza HQ
Oude Middenweg 231-w
2491 AG  Den Haag
Telefoon: 06-22858816

11. Verkoop
Het is niet toegestaan om de produkten van Love Ibiza weder te verkopen op andere publieke verkoopkanalen
dan de eigen webshop van de verkoper. 

12. Wijzigingen Algemene Voorwaarden
Love IBIZA houdt zich het recht voor, indien nodig, om de algemene voorwaarden te wijzigen.

Love IBIZA besteedt de grootst mogelijke zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op de website. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen.